home  Acasa       date_range   Despre mine       account_box  Servicii       contact_support  Contact      

DESPRE MINE

De ce sa mizati pe serviciile mele?

Interventiile mele au coincis cu 15.000-20.000 de solicitari venite atat din partea persoanelor juridice cat mai ales din partea persoanelor fizice, interventii ce au avut ca finalizare, rezolvarea in cel mai profesionist mod a lucrarii pentru care am fost solicitat satisfacand la cel mai inalt nivel asteptarile clientilor. Indiferent de natura solicitarii sau de clientul care a inaintat cererea, m-am deplasat in majoritatea locatiilor si am oferit toate cunostintele mele in vederea unui proces de deblocare usi derulat in cele mai sigure conditii.

Experienta in domeniu

Nu are importanta meseria pe care o practici atata timp cat o faci cu pasiune si respect fata de clienti. Cu toate astea, in domeniul lacatusilor mecanici este important sa ai o experienta vasta pentru a putea presta anumite servicii, iar acest lucru pot sa-l confirm cu tarie. M-am confruntat cu numeroase situatii in care doar experienta m-a ajutat sa le rezolv, sutele de momente asemanatoare din trecut fiindu-mi de ajutor in solutionarea oricarui tip de problema semnalata de client.

Ma bazez pe unelte de cea mai buna calitate

In orice proces de reparatie, conteaza atat cunostintele si indemanarea specialistului dar mai ales uneltele folosite. Pentru a debloca o usa sau pentru a-i repara diverse defectiuni aparute, ma bazez pe unelte si scule profesionale, totul pentru ca serviciile sa se realizeze in cele mai sigure conditii.

om in lucru

SOCIAL MEDIA SI E-MAILREVIURI FACEBOOK

booked.net
Director WEB Inscrie-te in TOP !